Tržište

Sberbank a.d. Banjaluka uvela dvije nove platne kartice

Sberbank a.d. Banjaluka uvela dvije nove platne kartice
Sberbank a.d. Banjaluka uvela dvije nove platne kartice

BANJALUKA - Od 01. juna 2014. godine paleta proizvoda Sberbank a.d. Banjaluka je bogatija za dvije nove kartice.

Mastercard Standard kreditna kartica je nova kreditna kartica za fizička lica. Kartica za fizička lica omogućava klijentima banke plaćanje na 12 jednakih mjesečnih rata u zemlji i inostranstvu. Pored toga na prodajnim mjestima sa POS terminalima Sberbank a.d. Banjaluka označenim posebnom naljepnicom moguća je kupovina na 12 rata sa kamatom od 0%. Spisak prodajnih mjesta će biti objavljen na web stranici Banke.

„Takođe je potrebno naglasiti da od 01. juna do 31. jula 2014.godine traje posebna ponuda Sberbank a.d. Banjaluka te naši klijenti, koji podnesu u ovom periodu zahtjev, imaju besplatnu članarinu za prvu godinu korištenja kartice. Mastercard Standard kreditna kartica je međunarodno prihvaćena kartica i moguće je takođe koristiti za internet kupovine“, izjavila je ovim povodom Sanja Kurbalija, portparol Sberbank a.d. Banjaluka.

Uz već gore navedene pogodnosti banka nudi uz Mastercard Standard kreditnu karticu i besplatan SMS servis, izvod mejlom i trajni nalog.

Debit Business Mastercard kartica za pravna lica je prihvaćena na svim Mastercard prodajnim mjestima i bankomatima u zemlji i svijetu. Broj dodatnih korisnika je neograničen i moguće je odrediti posebne limite potrošnje na nivou svakog pojedinačnog korisnika.

„Posebna ponuda Sberbank a.d. Banjaluka važi i za debit business Mastercard karticu za pravna lica, te se članarina neće naplaćivati do kraja 2014.godine za sve klijente koji zahtjev podnesu od 01. juna do 31. jula 2014.godine“, poručuju iz ove banke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije