Tržište

Sberbank nudi Kredit sa pauzom

Sberbank nudi Kredit sa pauzom
Sberbank nudi Kredit sa pauzom

Sberbank a.d. Banjaluka je od 15 marta 2015. godine uvela novi kreditni proizvod – Kredit sa pauzom. Kredit sa pauzom se može koristiti kao nenamjenski kredit ili za refinansiranje postojećih kreditnih obaveza.

„Potrebno je naglasiti da kod ovog novog proizvoda postoji mogućnost korištenja pauze u otplati kredita u trajanju od jednog mjeseca u toku godine. Svako od nas zna da jedan mjesec u godini imamo više finansijskih obaveza, nego tokom ostatka godine, te da bi u tom mjesecu bilo odlično preskočiti otplatu tj. ratu kredita. Upravo to je moguće uz Sberbank a.d. Banjaluka, Kredite sa pauzom, “izjavila je ovim povodom Sanja Kurbalija, portparol Sberbank Banjaluka. 

„Banka je odlučna da ide u korak sa finansijskim potrebama svojih klijenata.Shodno tome se trudimo da osluškujemo tržište i pronalazimo najbolja rješenja koja će pomoći klijentima da lakše ostvare svoje finansijske potrebe. Pronašli smo rješenje za naše klijente koje će im omogućiti da jedan mjesec u godini pritisnu pauzu, tako što će odrediti jedan mjesec u godini u kojem će preskočiti plaćanje mjesečnog anuiteta i to po najpovoljnijim uslovima. Maksimalan iznos kredita je 60.000 KM, rok otplate je do 10 godina, a kamatna stopa već od 4,39%, bez žiranata i hipoteke,“ izjavio je ovim povodom Sandro Mihajlović, Izvršni direktor odgovoran za Retail poslovanje u Sberbank a.d. Banjaluka. 

Sberbank a.d. Banjaluka nudi mogućnost korišćenja pauze u otplati kredita jednom godišnje u mjesecu koji klijenti izaberu, tako da se kredit vraća samo 11 mjeseci u godini.

„Za sve dodatne informacije potrebno je da klijenti posjete najbližu poslovnicu Sberbank a.d. Banjaluka ili posjete našu oficijelnu internet prezentaciju www.sberbankbl.ba gdje mogu putem online formulara uputit zahtjev Ličnom bankaru“, izjavila je Sanja Kurbalija, portparol Sberbank a.d.  Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije