Tržište

Sberbank promovisala "Kredit sa pauzom"

Sberbank promovisala "Kredit sa pauzom"
Sberbank promovisala "Kredit sa pauzom"

Sberbank a.d. Banjaluka je od marta ove godine uvela novi kreditni proizvod '' Kredit sa pauzom''.

''Kredit sa pauzom'' se može koristiti kao nenamjenski kredit ili za refinansiranje postojećih kreditnih obaveza.

Tokom aprila Sberbank a.d. Banjaluka je vršila promociju novog kreditnog proizvoda u tržnom centru ''Tropic'' i u tržnom centru ''Konzum'' u Banjaluci. Dvije Sberbank promoterke su posjetiocima tržnih centara djelile letke i balone u znaku novog proizvoda „Kredit sa pauzom“, te detaljnije objašnjavale uslove ovog proizvoda. 

Podsjećamo da je potrebno je naglasiti da ''Kredit sa pauzom'' nudi mogućnost korištenja pauze u otplati kredita u trajanju od jednog mjeseca u toku godine, tako da se kredit otplaćuje jedanaest mjeseci godišnje.

Sanja Kurbalija, portparol Sberbank kaže da klijenti sami određuju jedan mjesec u godini, tokom podnošenja zahteva u kojem imaju više finansijskih obaveza, te bi mjesečni anuitet kredita stvarao dodatno opterećenje u tom mjesecu.

Takođe navodi da Sberbank a.d Banjaluka nudi mogućnost preskakanja upravo te jedne mjesečne rate, po veoma povoljnim uslovima.

''Maksimalan iznos kredita je 60.000 KM, rok otplate je do 10 godina, a kamatna stopa već od 4,39%, bez žiranata i hipoteke'', kaže Kubarlija i dodaje da se Sberbank prilagođava potrebama svojih klijenata, te im nudi jednu pauzu u otplati kredita, jednom godišnje u mjesecu koji klijenti smatraju finansijski preopterećenim.

Visina rate u mjesecima u kojima se mjesečni anuitet  plaća jednaka je tokom cijelog perioda otplate kredita, a pauzu se koristiti svake godine u istom mjesecu.

''Detaljne informacije o ovom proizvodu kao i mnogim drugim proizvodima Sberbank a.d. Banjaluka možete pronaći na oficijelnoj internet prezentaciji Banke www.sberbankbl.ba gdje mogu putem online formulara uputit zahtjev Ličnom bankaru'', izjavila je Sanja Kurbalija, portparol ove banke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije