Tržište

Znate li za Sarajevsko u retro boci?

Znate li za Sarajevsko u retro boci?
Znate li za Sarajevsko u retro boci?

Kada se nađete u dobrom društvu, uz opuštenu atmosferu i humor, sigurno vam se ne žuri nigdje. To su oni trenuci kada kažemo: "Hoćemo još po jedno Sarajevsko?"

Cijeneći svoje potrošače i oslanjajući se na vrijedno nasljeđe protkano 150-godišnjom tradicijom, iskustvom i kvalitetom, "Sarajevska pivara" pripremila je limitirano retro izdanje Sarajevskog, svog nadaleko poznatog brenda.

Sarajevska "klipača" je najprepoznatljivija boca u bivšoj Jugoslaviji i zajedno sa starom recepturom Sarajevskog dio je našeg nasljeđa. Sarajevsko zadržava svoje vrijednosti, svoju autentičnost i dosljednost. Uz slogan "Originalni okus zlatnog doba" dolazi nam autentično sarajevsko nasljeđe u limitiranoj retro boci.

Retro ambalažu krasi natpis koji će u mnogima probuditi najljepše uspomene. Prepoznatljiva forma i veličina slova kojima je ispisan naziv Sarajevsko, vuče korijene još iz šezdesetih godina prošlog vijeka. Ovo je ujedno i tipografija koja se najduže zadržala na etiketi Sarajevskog. 

Pogled na retro bocu vraća nas u epohu dobre muzike, filma, sporta, druženja, otvorenosti i tolerancije. Bio je to period koji, zbog laganijeg ritma življenja i lijepih uspomena, mnogi smatraju zlatnim dobom Sarajeva.

Retro boca u sebi skriva blago temeljeno na najboljoj vodi s izvora dubokog preko 300 metara i staroj, provjerenoj recepturi koja uključuje samo najbolje, prirodne sastojke. To je svijetlo pivo s izrazitom kristalnom bistrinom i ugodnom, plemenitom gorčinom koja se topi u ustima i ne zadržava se predugo.

Limitirano retro izdanje koje će u narednih mjesec dana biti dostupno u trgovinama, predstavlja svojevrstan poklon "Sarajevske pivare" svim vjernim poštovaocima ovog brenda i uvertiru za aktivnosti i novitete koji nas očekuju u predstojećem periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije