Zlato Gajićevoj u Splitu

Jelena Gajić, atletičarka Prnjavora odbranila je prvo mjesto u trci na 800 metara na međunarodnom mitingu u Splitu.

Maratonac umro tokom trke u Londonu

Organizatori Londonskog maratona saopštili su da je jedan 29-godišnji muškarac umro pred kraj trke, najtoplijeg maratona u istoriji britanske prestonice.

Beogradskom maratonu oduzet sertifikat zbog dugova

Evropska atletka federacija (IAAF) oduzela je sertifikat Beogradskom maratonu zbog neisplaćenih nagrada pobjednicima, objavljeno je danas na sajtu Blica.

Kenijci Kipčoge i Čeriot pobjednici Londonskog maratona

Kenijac Eliud Kipčoge pobijedio je danas na maratonu u Londonu, dok je u konkurenciji maratonki pobijedila njegova sunarodnica Vivijan Čeriot.

Kristijan Stošić i Nora Trklja pobjednici 31. Beogradskog maratona

Srpski atletičari Kristijan Stošić, član AK "Vranjski maratonci" i Nora Trklja iz Crvene zvezde pobjednicu su današnjeg 31. Beogradskog maratona.

Hrvatica i Makedonac trijumfovali u polumaratonu

Hrvatska atletičarka Mateja Matošević i Makedonac Dario Ivanovski pobjednici su polumaratonske trke na 31. Beogradskom maratonu.

Dodik pokrovitelj trke "Beograd - Banjaluka"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik biće pokrovitelj tradicionalne biciklističke trke "Beograd - Banjaluka", koja će biti vožena 28. i 29. aprila.

Nektar uz "Kozara Ultra Trail 2018"

"Banjalučka pivara", sa svojim najpoznatijim brendom nektar pivom, ove godine pruža podršku dvodnevnoj promotivnoj manifestaciji "Kozara Ultra Trail 2018", koja će se održati ...