Mesud Pezer bronzani u Portugalu

Mesud Pezer reprezentativac Bosne i Hercegovine u bacanju kugle osvojio je bronzanu medalju na Evropskom bacačkom kupu u portugalskoj Leiriji.

Besplatna škola atletike za osnovce

Pod pokroviteljstvom opštine Centar Sarajevo, a u realizaciji Javne ustanove „Centar za sport i rekreaciju“, od srijede 6. marta počinje besplatna škola atletike za osnovce.

Koledž igrač brži od Bolta (VIDEO)

​Koledž igrač američkog fudbala, Gzavijer Vorti, postavio je nevjerovatan rekord na NFL testovima.

Svjetski rekord propao zbog startnih blokova

Svjetski rekord u trci na 400 metara u dvorani koji je postavio Kanađanin Kristofer Morales-Vilijams neće biti ratifikovan zbog problema sa propisima, koji se odnose na startne ...

AK Borac na Kupu evropskih šampiona

Portugalski grad Albufera danas će ugostiti najbolje atletske klubove iz 30 evropskih zemalja koji će nastupiti na najprestižnijem klupskom kros takmičenju Kupu evropskih ...

Sud u Lozani odbio žalbu Rusa na kaznu MOK-a

Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) odbio je danas žalbu Rusije na suspenziju iz Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), prenosi Rojters.

Šok: Ivana Španović ne ide na Svjetsko prvenstvo

Ivana Španović se neće takmičiti na Svjetskom prvenstvo u dvorani u Glazgovu, te će reprezentaciju Srbije predstavljati 4 kandidata na ovoj smotri.

Preminuo legendarni trener

Tužne vijesti pogodile su svijet atletike - u 81. godini preminuo je atletski reprezentativac i trener iz Bugarske Hristo Gergov.

Arian Milicija treći put ove zime rušio bh. rekord

Arian Milicija i Neira Hadžiahmetagić, reprezentativci Bosne i Hercegovine u skoku s motkom postavili su nove državne rekorde.

Žustro saopštenje Ivane Španović o najavljenoj promjeni pravila ...

Srpska atletičarka Ivana Španović usprotivila se mijenjanju pravila skoka udalj, koje čelnici svjetske atletike planiraju da sprovedu.

Novina za manje prestupa u skoku udalj

Vrhovno tijelo Svjetske atletike (World Athletics) namjerava da uvede pravu revolucionarnu promjenu u disciplini skok udalj a to je da izbaci dasku za odraz.

Priča o čovjeku (69) koji trči maratone širom svijeta sa ananasom ...

Kada sport nekome iz čistog hobije preraste u nešto od čega će živjeti stvari postaju daleko ozbiljnije, međutim postoje i oni drugi primjeri. Ljudi koji su se posvetili ...

Legendarni atletičar najavio kraj karijere

Nekadašnji svjetski šampion u bacanju kugle David Štorl najavio je da će u petak završiti profesionalnu karijeru. To će učiniti u Lajpcigu nakon završetka nacionalnog ...

Blistavoj karijeri došao kraj: Štorl ide u penziju

Nekadašnji svjetski šampion u bacanju kugle David Štorl najavio je da će u petak završiti profesionalnu karijeru, saopštio je danas Njemački atletski savez (DLV).