Atletika

Britanska atletičarka ojadila kladionicu: Uložila pet, dobila 50.354 funti

Britanska atletičarka ojadila kladionicu: Uložila pet, dobila 50.354 funti
Britanska atletičarka ojadila kladionicu: Uložila pet, dobila 50.354 funti

Britanska atletičarka Karla Dru bila je zvijezda dana u srijedu. Ona je, naime, ojadila kladionicu pogodivši 10 fudbalskih prijateljskih mečeva i na uloženih pet dobila je čak 50.354 funte.

Karla Dru (25), višebojka i studentkinja iz Eksitera, na svom Twitter nalogu napisala je u utorak veče da neće spavati. Čekala je ishode dva međunarodna prijateljska meča s američkog kontinenta, a kada je dočekala jutro, počela je da slavi jer je postala bogatija za nešto više od 62.000 evra. Šta je Karla pogodila na tiketu od pet funti? Kombinovala je nekoliko očekivanih ishoda, pobjedu svojih Engleza nad Škotima, zatim Francuze protiv Šveđana, Italijane protiv Albanaca, Brazilce protiv Austrije, Estoniju protiv Jordana sa još nekoliko sjajnih pogodaka.

Ona je tačno predvidjela da će svjetski šampioni Nijemci kao gosti savladati Španiju, iako su nastupili u rezervnom sastavu, zatim da će Portugalci srušiti Argentinu na "Old Trafordu", kao i remi Poljaka i Švajcaraca. U noć je ušla čekajući iks na meču Paname i Kanade, kao i pobjedu Urugvajaca nad Čileom. Sigurno da nije spavala, Panama i Kanada su završile bez golova, dok je Urugvaj okrenuo protiv "La Rohe", koja je povela golom Sančeza. Naime, "Urusi" su u Čileu slavili desetak minuta prije kraja pogotkom Gonzalesa, ali to nije jedini susret koji je odlučen u finišu. Italija je, naime, dobila Albaniju u 82. minutu golom Okake, Francuzi su slomili Šveđane golom Varana u finišu, dok je Toni Kros donio trijumf Nijemcima u 89. minutu. Ni to nije kraj, Švajcarci su izjednačili protiv Poljaka u 87. minutu, Brazilci su savladali Austriju golom Firmina, takođe u posljednjih desetak minuta. I da ne zaboravimo: Portugal je dobio Argentinu u 91. minutu. Kada sve to saberete, džek pot iznosi 50.354 funte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije