Atletika

Kineski snimatelj poklonio Boltu narukvicu (VIDEO)

Kineski snimatelj poklonio Boltu narukvicu (VIDEO)
Kineski snimatelj poklonio Boltu narukvicu (VIDEO)

PEKING - Kineski snimatelj poklonio je danas Useinu Boltu crvenu narukvicu kao amajliju, u znak izvinjenja što je najbržeg čovjeka današnjice nenamjerno srušio u četvrtak prilikom proslave titule svjetskog prvaka na 200 metara.

Bizaran incident, koji je izazvao veliku medijsku pažnju, dogodio se neposredno po završetku trke kada je Song Tao, snimatelj kineskog kanala CTV, vozeći se na jednoj vrsti bicikla prišao Boltu s leđa u želji da ga snimi izbliza.

U tom trenutku olimpijski i svjetski šampion se okrenuo i obojica su pali, a Bolt, koji je izbjegao ozbiljniju povredu, spretno se podigao i nakon što je pitao snimatelja da li je sve u redu nastavio da slavi titulu s navijačima.

"Najvažnije je da je on u redu. Ja sam u redu i spreman sam da se vratim na posao", rekao je Song Tao za "Gardijan" preko prevodioca, prije nego što se vratio na svoje mjesto na stadionu "Ptičje gnezdo".

Slavni sprinter sa Jamajke je poslije titule na 100 metara u četvrtak osvojo zlato i na 200 metara u vremenu 19,55 sekundi, što je vodeći rezultat ove godine u svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije