Atletika

Treće kolo TRK Lige u subotu humanitarnog karaktera

Treće kolo TRK Lige u subotu humanitarnog karaktera
Foto: N.N. | Treće kolo TRK Lige u subotu humanitarnog karaktera
N.N.

Trkački rekreativni klub iz Banjaluku organizuje treće kolo TRK LIGE, trke na 5 km sa humanitarnim karakterom koja će biti održana u subotu, 25. novembra, sa početkom od 10 časova.

Učesnici kao i u prva dva kola trče da bi podržali i pomogli rad jednog od ovih humanitarnih udruženja iz Banjaluke: Budimo ljudi (Danijela i Nikola), Udruženje samohranih roditelja “Ponos”, Udruženje za pomoć licima sa autizmom  “Djeca svjetlosti” i Centar za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama “Dajte nam šansu – Zvjezdice”.

Svaki učesnik koji je učestvovao u prva dva kola je već dobio humanitarni broj po svom izboru, a uplata za treće kolo je minimum 5 KM.  Ukoliko učesnik želi, može uplatiti i veću sumu. Novac se uplaćuje direktno humanitornoj organizaciji gdje su se već podizalu brojevi za trku ili na licu mjesta na dan trke. Ukoliko uplaćujete učešče u organizaciji na dan trke donesite potvrdu o uplati na dan trke.

Novi učesnici trebali bi otići po broj u organizaciju koju žele podržati i ušešće na trci platiti 10 KM. Podsjećamo da se brojevi čuvaju za naredne trke.

Uplata se može izvršiti i putem žiro računa organizacije. Suma koju je učesnik uplatio se ne objavljuje ukoliko to učesnik ne želi.

Nakon trke 22. oktobra, planirane su još dvije trke tokom jeseni i zime.

Svaka trka je revijalnog, a ne samo takmičarskog karaktera i otvorena je za sve građane koji bi možda željeli ida prehodaju distancu od 5 km ili koja njima odgovara.

Prva trka održana je u septembru, a nakon oktobarske i novembarske, trke su planirane i u decembru i februaru. U januaru se ne trči. Plan je da se nova TRKLIGA nastavi u proljećnom periodu sve do mjeseca juna. Trke će se uglavnom održavati u parku Mladen Stojanović, ali planirane su i neke druge lokacije.

Dužina staze za djecu iznosi 200 i 400 metara, a za odrasle 5 km.

Bodovanje po svakom kolu, a za ukupan plasman pojedinog učesnika računa se najmanje sedam kola. Na kraju svakog kola pobjednike očekuju pokloni, a na kraju lige pehari za najbolje.

Prijave možete izvšiti na stranici: http://www.trkbanjaluka.com/

NOVA AKCIJA!

Donesite svoju trkačku opremu (patike, majice i sl.) koja vam nije potrebna i donirajte je za TRK-ačku aukciju. Na svaki dio opreme ćemo staviti cijenu i vidjeti ko ponudi najviše. Sva prikupljena sredstva idu hmanitarnoj organizaciji koju Vi predstavljate!

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije