Atletika

Treće kolo TRK Lige u subotu humanitarnog karaktera

Treće kolo TRK Lige u subotu humanitarnog karaktera
Foto: N.N. | Treće kolo TRK Lige u subotu humanitarnog karaktera
N.N.

Trkački rekreativni klub iz Banjaluku organizuje treće kolo TRK LIGE, trke na 5 km sa humanitarnim karakterom koja će biti održana u subotu, 25. novembra, sa početkom od 10 časova.

Učesnici kao i u prva dva kola trče da bi podržali i pomogli rad jednog od ovih humanitarnih udruženja iz Banjaluke: Budimo ljudi (Danijela i Nikola), Udruženje samohranih roditelja “Ponos”, Udruženje za pomoć licima sa autizmom  “Djeca svjetlosti” i Centar za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama “Dajte nam šansu – Zvjezdice”.

Svaki učesnik koji je učestvovao u prva dva kola je već dobio humanitarni broj po svom izboru, a uplata za treće kolo je minimum 5 KM.  Ukoliko učesnik želi, može uplatiti i veću sumu. Novac se uplaćuje direktno humanitornoj organizaciji gdje su se već podizalu brojevi za trku ili na licu mjesta na dan trke. Ukoliko uplaćujete učešče u organizaciji na dan trke donesite potvrdu o uplati na dan trke.

Novi učesnici trebali bi otići po broj u organizaciju koju žele podržati i ušešće na trci platiti 10 KM. Podsjećamo da se brojevi čuvaju za naredne trke.

Uplata se može izvršiti i putem žiro računa organizacije. Suma koju je učesnik uplatio se ne objavljuje ukoliko to učesnik ne želi.

Nakon trke 22. oktobra, planirane su još dvije trke tokom jeseni i zime.

Svaka trka je revijalnog, a ne samo takmičarskog karaktera i otvorena je za sve građane koji bi možda željeli ida prehodaju distancu od 5 km ili koja njima odgovara.

Prva trka održana je u septembru, a nakon oktobarske i novembarske, trke su planirane i u decembru i februaru. U januaru se ne trči. Plan je da se nova TRKLIGA nastavi u proljećnom periodu sve do mjeseca juna. Trke će se uglavnom održavati u parku Mladen Stojanović, ali planirane su i neke druge lokacije.

Dužina staze za djecu iznosi 200 i 400 metara, a za odrasle 5 km.

Bodovanje po svakom kolu, a za ukupan plasman pojedinog učesnika računa se najmanje sedam kola. Na kraju svakog kola pobjednike očekuju pokloni, a na kraju lige pehari za najbolje.

Prijave možete izvšiti na stranici: http://www.trkbanjaluka.com/

NOVA AKCIJA!

Donesite svoju trkačku opremu (patike, majice i sl.) koja vam nije potrebna i donirajte je za TRK-ačku aukciju. Na svaki dio opreme ćemo staviti cijenu i vidjeti ko ponudi najviše. Sva prikupljena sredstva idu hmanitarnoj organizaciji koju Vi predstavljate!

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije