Jovančević nacionalnim rekordom do bronze na EP

Srpski skakač udalj Strahinja Jovančević osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Glazgovu u skoku udalj sa rezultatom 8.03 metara - što je novi nacionalni rekord.

Amel Tuka u finalu EP

Amel Tuka najbolji atletičar Bosne i Hercegovine plasirao se danas u finale utrk na 800 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu, koje se održava u Glazgovu.

Beogradski maraton i RMC Banjaluka polumaraton potpisali Memorandum

BEOGRAD - Direktori Beogradskog maratona i RMC Banjaluka polumaratona Dejan Nikolić i Goran Ćorić potpisali su danas u Beogradu sporazum o saradnji i partnerskom djelovanju.

Pezer šesti na Evropskom prvenstvu

Bh. atletičar Mesud Pezer osvojio je šesto mjesto na Evropskom dvoranskom prvenstvu u škotskom Glazgovu, a u finalu je kuglu bacio 20.69m.

Terzićeva u finalu dvoranskog EP u Glazgovu

Srpska atletičarka Amela Terzić plasirala se u finale trke na 1.500 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu, pošto je večeras pobijedila u svojoj kvalifikacionoj ...

Tuka najbrži u kvalifikacijama za polufinale EP

Amel Tuka osvojio je u prvo mjesto u kvalifikacijama za polufinale na Evropskom atletskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu.

Pezer u finalu dvoranskog EP-a u Glazgovu

Bosanskohercegovački atletičar Mesud Pezer plasirao se u finale bacanja kugle na Evropskom atletskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu.

Tuka i Pezer po rezultatima favoriti za finale u Glazgovu

Bosna i Hercegovina će među 637 sportista iz 49 zemalja, koliko će ih se naredna tri dana takmičiti na Emirates Areni u škotskom Glazgovu na 35. evropskom dvoranskom ...