Srušen rekord star 31 godinu

Srpski atletičar Vedran Samac postavio je rekord Srbije u bacanju koplja rezultatom 85,60 metara na "Mitingu prijateljstva" u Sremskoj Mitrovici.

Oboren rekord u bacanju koplja star 31 godinu

Na letnjem Mitingu prijateljstva u Sremskoj Mitrovici Vedran Samac postavio je novi državni rekord Srbije u bacanju koplja.

Pezer zauzeo prvo mjesto na mitingu u Estoniji

Bosanskohercegovački bacač kugle Mesud Pezer danas je na Međunarodnom atletskom mitingu u estonskom gradu Parnu zauzeo prvo mjesto s hicem dužine 20,33 m.

Pezer prvi na atletskom mitingu u Švedskoj

U švedskom gradu Ljungbi danas je održan međunarodni atletski miting na kojem je učestvovao i najbolji bh. bacač kugle Mesud Pezer osvojivši prvo mjesto hicem dužine od ...

Bh. tim se sprema za najveću ultratrail trku na svijetu

Nataša Kaurin, Mate Ćurić, Benjamin Krnić i Branislav Pavić BiH na najvećoj ultratrail (planinsko trčanje) trci na svijetu, poznatijoj kao UTMB – Ultra trail de Mont ...

Nevjerica u Berlinu: Slavila je medalju misleći da je posljednji krug

Posljednji dan Evropskog prvenstva u atletici u Berlini između ostalih obilježila je i nevjerovatna greška Lonah Čemtai Salpeter, inače rođene Kenijke koja nastupa za Izrael ...

Naert i Mazuronak pobjednici maratona na EP u atletici

Belgijanac Koen Naert osvojio je zlatnu medalju u maratonu za muškarce 24. Evropskog prvenstva u atletici održanog u Berlinu.

Španović: Pukla je Ahilova tetiva, moj put se završava ovde...

Srpska atletičarka Ivana Španović razočarana je što je morala da se povuče sa takmičenja u finalu Evropskog prvenstva u atletici.