Španović: Ne brinu me prestupi, fokus na Birmingem

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je danas da je zadovoljna rezultatima na mitinzima u Karlsrueu i Diseldorfu bez obzira na, neuobičajeno, veliki broj ...

Druga mjesta Jovani i Maji na Bijelom krosu

Jovana Radulović iz Atletskog kluba Prnjavor bila je druga na 51. međunarodnom Bijelom krosu u Beogradu u konkurenciji mladih pionirki u trci na 1000 metara.

Amel Tuka za "Nezavisne": Puno znači oboriti rekord star 30 godina

Puno mi znači rekord Balkana, posebno kada sam vidio da je star 30 godina i da niko decenijama nije trčao tako brzo u dvorani, rekao je za "Nezavisne" bh. atletičar Amel Tuka ...

Sara Lučić osvojila bronzu u Sofiji

SOFIJA - Bh. atletičarka Sara Lučić osvojila je bronzanu medalju u skoku uvis na Balkanskom juniorskom dvoranskom prvenstvu u Sofiji.

Iznenada preminuo australijski atletičar Džarod Banister

Australijski atletičar Džarod Banister preminuo je iznenada u 34. godini u Holandiji, gdje je živio s djevojkom, a njegova smrt se ne smatra sumnjivom.

Roljić: Boriću se za zlato

Bh. atletičari spremno dočekuju Balkansko dvoransko prvenstvo do 20 godina, koje će 10. februara biti održano u Sofiji, a priželjkuju i osvajanje medalja.

Španović pobijedila u Dizeldorfu uz rekord sezone

DISELDORF - Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pobijedila je večeras na dvoranskom mitingu u Dizeldorfu u skoku u dalj, rezultatom 6,77 metara, što je istovremeno i ...

BiH na Balkanijadu sa 19 takmičara

BiH će predstavljati 11 atletičara i osam atletičarki na Balkanskom prvenstvu za takmičare do 20 godina, koje će 10. februara biti održano u Sofiji.