eSport i igrice

PUBG Lite biće dostupan u više zemalja

PUBG Lite biće dostupan u više zemalja
Foto: N.N. | PUBG Lite biće dostupan u više zemalja

​PUBG Lite, poznat i kao PUBG Project Thai, danas je predstavljen na web stranici, gdje je skrenuta pažnja na beta verziju, koja bi nakon nekoliko testiranja trebala biti dostupna.

Projekat PUBG Project Thai je započet u novembru prošle godine. Namijenjen je za igrače čiji računari imaju slabije karakteristike, a koji imaju želju da igraju ovu veoma popularnu video-igru. Oni koji budu željeli da igraju na, moraju da imaju minimalno i3 procesor, 2,4Ghz ili nešto u tom rangu. Što se ostalih karakteristika tiče, moći će se igrati na Windows 7/8/10 64-bitnom sistemu, sa minimalno 4 GB ram memorije i 4 GB memorije na HDD-u, te sa grafičkom kartom Intel HD Graphics 4000.

Zanimljivo je to što je 9. januara na zvaničnoj stranici došlo do promjene naziva PUBG Project Thai u PUBG Lite, te se smatra da bi ovo mogao da bude konačni naziv.

Na veliku žalost ovdašnjih igrača, ova verzija PUBG-a je trenutno dostupna samo na Tajlandu, ali su tvorci ove popularne video-igre potvrdili da postoji opcija širenja. 

Iako nema zvanične potvrde o ovome, po posljednjim objavama na njihovoj Fejsbuk stranici čini se da bi Filipini trebali biti naredna zemlja koja će dobiti PUBG Lite, a šuška se da bi poslje Filipina igra mogla biti dostupna i u Indoneziji.

Ostaje da se nadamo da bi uskoro i na ovim prostorima mogla da stigne PUBG Lite verzija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije