Fudbal

Afrička fudbalska čarobnica zadivila Trampa

Afrička fudbalska čarobnica zadivila Trampa
Foto: Screenshot | Afrička fudbalska čarobnica zadivila Trampa

Nema skupu opremu, ne igra za Real, Mančester junajted, Juventus i ostale velikane, ali voli fudbal, od njega živi i izdržava dvojicu sinova.

Hardara Čerls Mjeje iz Tanzanije postala je svjetska fudbalska senzacija jer bosa, ili u papučama, po blatu, prašini ili travi sa loptom može da uradi bukvalno sve. Njeno umjeće prevazilazi mogućnosti većine profesionalnihi fudbalera, a vjerovatno bi i Mesi, Ronaldo i Nejmar mogli da pokupe po koji trik od nje.

Hardara živi od žongliranja, jer u Africi većina njen talenat vidi kao pravu magiju. Mada, ima i onih koji ne misle tako:

"Neki ljudi misle da ja koristim crnu magiju, ali to nije tačno. Ne postoji ništa u ovoj lopti. Koristim svoj talenat koji sam razvila tokom 6 godina vježbanja. To je čist talenat, ne crna magija", rekla je ova fudbalska čarobnica.

Ona je majka dvoje djece, a počela je da žonglira, kako bi othranila porodicu.

"Ovo je moj izvor prihoda i cijela Afrika me prepoznaje  po ovome. Imam dvojicu sinova. U stanju sam da platim troškove njihovog školovanja i da se brinem o njima zahvaljujući onom što radim", dodaje ona, prenosi "Telegraf.rs".

Zanimljivo je da je video Hardare kako žonglira obišao svijet, a posebno je oduševio američkog predsjednika koji je kratko prokomentarisao ovaj nevjerovatan talenat".

"Nevjerovatno", konstatovao je Tramp.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije