Fudbal

Albanci krili dron u svlačionici

Albanci krili dron u svlačionici
Albanci krili dron u svlačionici

Albanski fudbaleri sakrili su letjelicu koja je nosila zastavu "Velike Albanije" u svojoj svlačionici pošto su napustili teren stadiona Partizana.

Delegat Hari Bin dva sata je tražio od Albanaca da iz svlačionice iznesu jedan od dva krunska dokaza prekida meča sa Srbijom.

Jedan od fudbalera albanske reprezentacije sa sobom je ponio dron u opštem metežu koji je nastao na terenu poslije prekida, ali niko u gostujućem timu nije želio Binu da izađe u susret, prenosi B92.

Drugi krunski dokaz, zastava "Velike Albanije", zbog koje je utakmica i prekinuta, završila je u kancelariji delegata.

Utakmica, koja je trebalo da bude odigrana u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, prekinuta je u 41. minutu, poslije skandalozne provokacije Albanaca, opteg meteža na terenu i tuče koja je usljedila.

Do prekida je došlo kada je letjelica na daljinsko upravljanje nosila zastavu ’Velike Albanije’, sudija je zaustavio igru, da bi zastavu uhvatio Stefan Mitrović, kojeg su potom napali igrači Albanije. I navijači su uletjeli na teren, pa je sudija Martin Etkinson odveo igrače u svlačionicu, a poslije skoro sat vremena meč je i zvanično prekinut.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije