Fudbal

Albanski huligani ponovo u akciji

Albanski huligani ponovo u akciji
Albanski huligani ponovo u akciji

Prijateljski meč između Italije i Albanije, igran u Đenovi, nažalost, umjesto dobrog fudbala obilježili su prekidi koje su izazvali navijači gostujućeg tima.

Huligani su veliko zlo svjetskog fudbala, što se potvrdilo još jednom pošto su navijači Albanije čak tri puta prekidali susret protiv "azura". Osim skandala koji je priredio jedan albanski navijač veličajući još jednog huligana, Ivana Bogdanova, koji je već dva puta uticao na prekid mečeva reprezentacije Srbije, duel na stadionu "Luiđi Feraris" obilježili su i prekidi koje su izazvali navijači gostujuće selekcije.

Nakon ulaska drona na stadion, koji je uticao na prekid meča u Beogradu u oktobru u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. protiv Srbije, još jednom su obilježili fudbalski duel nacionalnog tima. Zapravo, bacili su ljagu na fudbal, napravili sve ono zbog čega se treba stidjeti, iako se činilo da reprezentativci Albanije nisu baš mnogo osudili postupak navijača.

Naime, čak trojica navijača uspjela su da preskoče ogradu na trbinama stadiona u Đenovi i utrče na teren u drugom poluvremenu. Svi su se izljubili i izgrlili sa igračima prije nego što su napustili teren i to kada su zapravo htjeli, budući da ih je obezbjeđenje udaljilo tek nakon što su odradili "posao" koji su planirali.

Cio "cirkus" na stadionu u Đenovi brojni navijači Albanije na tribinama pozdravili su aplauzom, dok je preostali mali broj prisutnih izviždao taj "performans".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije