Fudbal

Anri opsovao protivničkog igrača

Anri opsovao protivničkog igrača
Foto: skysports.com | Anri opsovao protivničkog igrača

Fudbaleri Monaka, koje sa klupe vodi legendarni Francuz, Tijeri Anri, deklasirani su u subotu u Ligi 1 na svom terenu protiv Strazburga (5:1). Iako su doživjeli debakl, trener Kneževa Anri je imao primjedbe i na rad VAR sistema koji pomaže sudijama.

Sve je loše krenulo po Monako, koji je u 7. minutu ostao sa desetoricom na terenu jer je Naldo poslije prekršaja, koji je načinio kao posljednji igrač odbrane, dobio direktan crveni karton. U ovoj situaciji je konsultovan VAR sistem, ali je kasnije on ostao "nijem".

Monako je pri rezultatu 2:1 za Strazburg žestoko protestovao kod sudija tražeći jedanaesterac, ali efekta nije bilo, a ni VAR sistema. Prema priznanju arbitara, sistem se pokvario i sporna situacija nije mogla da bude pregledana.

"Kada sam upitao četvrtog sudiju zašto nisu pregledali situaciju, rekao mi je da VAR ne radi. Želim da znam zašto VAR nije funkcionisao i nadam se da će i novinari to upitati. Gubili smo 2:1 u tom trenutku i moglo je da bude 2:2. Meč je mogao da dobije prekretnicu", rekao je nezadovoljni Anri poslije meča.

Na ovoj utakmici je Anri bio u centru pažnje i na samom kraju, kada su ga televizijske kamere snimile kako vrijeđa fudbalera Strazburga Kenija Lalu.

"U 43. minutu smo...ti ku...n sine", rekao je u žargonu Anri igraču koji je odugovlačio.

(Sport Klub)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije