Fudbal

Barselona u strahu da neko ne plati 700 miliona za Mesija

Barselona u strahu da neko ne plati 700 miliona za Mesija
Foto: N.N. | Barselona u strahu da neko ne plati 700 miliona za Mesija

Španski fudbalski gigant Barselona plaši se da bi zbog trenda astronomskih transfera neki klub mogao da plati 700 miliona evra za otkupnu klauzulu prvije zvezde tima Lionela Mesija, prenosi Sky sport.

Finansijski direktor Katalonaca Pančo Šroder izjavio je da je sa Mesijevim novim ugovorom do 2021. godine praktično dogovoreno da do kraja karijere ostane u Barseloni, ali i da postoji zebnja da se ponovi situacija sa Nejmarom kada je PSŽ ljetos izdvojio rekordnih 222 miliona evra.

"Postavili smo visoku klauzulu koja bi trebalo da bude dovoljna da Mesi do kraja karijere ostane u Barseloni. Međutim, isto to smo pomislili i za Nejmara, ali se drugačije ispostavilo. Teško je reći šta će se desiti u budućnosti, nemam kristalnu kuglu, a svijet je postao lud", rekao je Šroder, a prenosi Sky Sport.

Mesi je cijelu karijeru proveo u Barseloni, još od 2001. godine kada je kao dječak stigao u La Masiju i kasnije osvojio mnoštvo trofeja, uključujući osam titula u Primeri, četiri Lige šampiona, ali i pet Zlatnih lopti za najboljeg fudbalera svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije