Fudbal

Baždarević: Kiša nas neće omesti za meč s Belgijom

Baždarević: Kiša nas neće omesti za meč s Belgijom
Baždarević: Kiša nas neće omesti za meč s Belgijom

BRISEL - Jutarnja video analiza protivničke igre i zatim poslijepodnevni trening obilježili su dan priprema fudbalske reprezentacije BiH za meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Belgije u Briselu.

Selektor Mehmed Baždarević u dosadašnjem dijelu priprema može biti nezadovoljan samo vremenskim uslovima, ali povremena kiša ipak nije ometala rad i promijenila ranije planove.

"Vremenski uslovi nisu idealni, ali to nije nešto čemu pridajemo pretjeranu pažnju. Tereni i ostali uslovi su zaista idealni i ništa ne remeti naš rad. Bitno je da su igrači u dobroj formi, da su raspoloženi, opušteni i spremni. Utorak smo počeli video analizom protivnika. Nastojao sam svakom od fudbalera vizuelizovati ono što ga u četvrtak navečer očekuje na travnjaku. Proučili smo u detalje sve vrline i mane protivnika, a zaključke analize nadam se da ćemo uspjeti na pravi način pokazati na samoj utakmici, koja će biti izuzetno teška kako za nas tako i za protivnika. U četvrtak naveče moramo biti pravi ako želimo ostvariti dobar rezultat", pojasnio je Baždarević.

On je sa kolegama iz stručnog štaba i igrače poslijepodne proveo u laganoj šetnji šumom oko hotela, a predveče će odraditi trening u sportskom centru "Overijse".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije