Fudbal

Bekam: Zbog Fergija sam morao da se ošišam

Bekam: Zbog Fergija sam morao da se ošišam
Bekam: Zbog Fergija sam morao da se ošišam

Bivši fudbalski as Dejvid Bekam ispričao je interesantnu anegdotu iz vremena dok je igrao za Mančester junajted. Englez se prisjetio kako je Aleks Ferguson reagovao kada ga je vidio sa irokeza frizurom.

"Došao sam u svlačionicu nekih sat vremena prije početka utakmice sa Čelsijem. Kada me je Ferguson ugledao, odmah me je potjerao u toalet na šišanje. Prvo sam odbio, ali kada sam vidio kako mu se mijenja lice, skočio sam kao ofuren i otrčao. Na brzinu sam skratio kosu. Ferguson je bio vrlo strog, s njim nije bilo šale", ispričao je Bekam, koji je tokom karijere izmijenjao bezbroj frizura:

"Neke su mi bile stvarno loše. Krijesta i nije bila tako loša ideja, ali pletenice su bile katastrofalne. Nosio sam ih kada smo bili u posjeti Nelsonu Mandeli pred Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. To je jedna od stvari zbog koje žalim."

Bekam je karijeru završio 2013. godine, više od dvije decenije pošto je debitovao za prvi tim Mančester junajteda. Igrao je još za Real Madrid, LA Galaksi, Milan i PSŽ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije