Fudbal

Bilbija pojačao "plemiće"

Bilbija pojačao "plemiće"
Bilbija pojačao "plemiće"

MOSTAR - Nemanja Bilbija, bivši fudbaler Borca, Sarajeva, Vojvodine i Splita, karijeru će nastaviti u Zrinjskom.

Banjalučanin je danas doputovao u Mostar na pregovore s "plemićima", čiji bi dres trebalo da nosi narednih godinu i po. Njegov dolazak je zvanično potvrđen na stranici HŠK Zrinjski.

"Nakon što sam raskinuo ugovor sa Splitom, imao sam pozive nekoliko klubova. Ipak, nijedna od ponuda mi nije bila dovoljno interesantna, niti finansijski privlačna. Kada je u pitanju Zrinjski, pokazano je obostrano interesovanje", istakao je nekadašnji napadač i kapiten mlade fudbalske reprezentacije BiH, koji je sa Sarajevom osvojio Kup i Prvenstvo BiH.

Iz Zrinjskog su službeno potvrdili angažman Kristijana Jajala. Mladi golman potpisao je ugovor do kraja sezone s opcijom produženja saradnje. Jajalo je prošao Školu fudbala zagrebačkog Dinama, a seniorsko iskustvo sakupljao je braneći za hrvatske drugoligaše Sesvete, Inter i Lučko. On se odmah priključio pripremama ostatka ekipe koja se vratila iz Novigrada.

Šef stručnog štaba Vinko Marinović na raspolaganju ima i Zvonimira Blaića, Ivana Peku, te Krešimira Kordića, koji zbog povreda nisu putovali u Hrvatsku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije