Fudbal

Bogati fudbaleri magnet za žene i probleme

Bogati fudbaleri magnet za žene i probleme
Bogati fudbaleri magnet za žene i probleme

Otkako su fudbaleri postali jedni od najplaćenijih sportista, uz njih su se uvijek vrzmale lijepe žene, ali i lijepili brojni seks skandali.

Najnoviji u nizu stiže iz kolijevke fudbala Engleske, a glavni akter je uzdanica Sanderlenda Adam Džonson, koji je uhapšen zbog sumnji da je imao seksualne odnose sa maloljetnicom. Policija je po dvadesetsedmogodišnjeg reprezentativca Engleske došla u njegovu kuću i odvela ga u pritvor. Na teret mu se stavlja polni odnos sa petnaestogodišnjakinjom, a hapšenje je došlo samo nekoliko sedmica nakon što mu je djevojka Stejsi Flonders rodila kćerku. Stejsi je stala uz svog dragog rekavši da je on "100 odsto nevin".

Džonson se tako našao rame uz rame sa brojnim kolegama koje su punile stranice tabloida zbog seks skandala, a prednjačili su njegovi zemljaci. Tako su Piter Krauč i Vejn Runi svoje voljene prevarili sa prostitutkama. To im se obilo o glavu kada su "kraljice noći" odlučile o svemu da progovore u medijima. Međutim, njihove ljepše polovine su im to oprostile.

Oproštaj je dobio i Francuz Frank Riberi, koji je zajedno sa koelgom iz reprezentacije Karimom Benzemom koristio usluge prostitutke Zahije Dehar. Riberiju je prijetio i zatvor jer je Zahija u to vrijeme bila maloljetna, ali se sve dobro završilo za fudbalera Bajerna, koji je izbjegao kaznu, ali je dobio i proštaj od supruge Vahibe.

Legenda Mančester junajteda i Velsa Rajan Gigs punih osam godina je petljao sa suprugom svog rođenog brata, a nešto slično uradio je i Džon Teri, koji se "poigrao" sa vjerenicom svog bivšeg saigrača iz Čelsija i reprezentacije Vejna Bridža.

Jedan od najvećih seks skandala o kome je brujao cijeli fudbalski svijet, ali i šire, je navodna afera Dejvida Bekama s Rebekom Lus. Dok je njegova supruga bila u Londonu, Bekam je po prelasku u Real Madrid zaposlio Rebeku kao ličnog asistenta, koja je kasnije otkrila da su jedno drugom slali SMS poruke seksualne prirode. Nikada se nije saznalo da li je među njima bilo nešto više, ali medijsku halabuku Rebeka je dobro unovčila i preko noći postala slavna osoba.

Tako to radi Ronaldo

Zbog debelih bankovnih računa, fudbaleri su poput magneta za žene a jedan od najvećih je bio Brazilac Ronaldo. Iako je bio u braku sa prelijepom Milene Domingez, Ronaldo je imao brojne "izlete", a bilo je tu svega, od običnih spoznoruša do prostitutki pa čak i transvestita.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije