Fudbal

Borac dočekuje Rudar Prijedor

Borac dočekuje Rudar Prijedor
Borac dočekuje Rudar Prijedor

Fudbaleri Borca u derbiju Krajine u okviru 11. kola BH Telecom Premijer lige BiH sutra (17 časova) dočekuju Rudar Prijedor. Razlika između ove dvije ekipe je tri boda i Banjalučani će imati idealnu priliku da naprave korak naprijed ka plasmanu u sredinu tabele.

"Imamo pregrš motiva pred ovaj meč. Svjesni smo značaja utakmice i šta nam donose eventualna tri boda. U slučaju pobjede ostali bismo iznad crte što bi donijelo mir pred pauzu. Protivnik je kvalitetan i ima nekoliko pojedinaca na koje moramo obratiti posebnu pažnju", rekao je Petar Kurćubić, trener Borca, koji zbog crvenog kartona u prošlom kolu neće moći da vodi ekipu protiv "rudara".

Banjalučani će u ovom meču nastupiti bez povređenih Elvira Koljića, Zvezdana Đorđilovića, a zbog kartona neće nastupiti Petar Ilić i Mihajlo Savanović. U tim se nakon pauze zbog kartona vraća Toni Jović.

"Jedva čekam da istrčim na teren, a i ostali momci su 'napaljeni' jer smo nezasluženo poraženi u prošlom kolu. Imamo problema sa ekipama koje se stalo brane i sigurno nas ne čeka nimalo lagan susret", izjavio je najbolji strijelac Borca ove sezone

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije