Fudbal

Borac prekida negativan niz

Borac prekida negativan niz
Borac prekida negativan niz

U Mostar idemo kako bismo prekinuli lošu tradiciju i ostvarili prvu pobjedu, rekao je Fedor Predragović, fudbaler Borca, pred gostovanje Veležu (subota, 17 časova) u 3. kolu BH Telecom Premijer lige BiH.

"Vrapčići" su jedan od najtežih terena za Borac u domaćem prvenstvu pošto su u Premijer ligi samo jednom uspjeli da se vrate neporaženi. U taboru Banjalučana sa dosta optimizma u petak su krenuli put Mostara i žele da na krilima velike pobjede nad Željezničarom na startu prvenstva osvoje nova tri boda.

"Očekujemo tvrdu utakmicu protiv veoma kvalitetnog rivala, koji nije mnogo promjenio ekipu u odnosu na prošlu sezonu. Daćemo sve od sebe da se vratimo s pozitivnim rezultatom. Bili bismo zadovoljni bodom, ali idemo na pobjedu", jasan je Predragović, koji je dodao da ekipa mora da ponovi pristup iz meča s "plavima": "Moramo da ponovimo igru koju smo prikazali protiv Željezničara jer kolektiv je naš najveći adut. Moramo prikazati borbenu igru s dosta trke i možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu."

Borac u šest posljednjih gostovanja na "Vrapčićima" nije postigao pogodak, a jedini remi zabilježili su u sezoni 2010/2011, kada su osvojili titulu prvaka BiH.

"Već nam je svima preko glave da se s utakmica iz Mostara vraćamo pognute glave i vjerujem da se u subotu možemo radovati. Naravno, ne bismo bili nezadovoljni ni bodom. Optimista sam, vjerujem u ovu mladu ekipu, koja je pobjedom nad Željezničarom pokazala koliko vrijedi", kazao je Vlado Jagodić, trener Borca, koji će u ovom meču moći da računa na Nebojšu Runića i Stojku Kikića, a jedini problem može da bude povreda Petra Ilića, čiji nastup je neizvjestan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije