Fudbal

Borac u Sloveniju na "revanš" Olimpiji

Borac u Sloveniju na "revanš" Olimpiji
Foto: Ilustracija | Borac u Sloveniju na "revanš" Olimpiji

Ekspedicija Borca krenula je jutros na put Sloveniju gdje će odmjeriti snage sa Olimpijom i tri dana će "crveno-plavi" biti gosti Milana Mandarića, vlasnika kluba iz Ljubljane.

Baza Banjalučana će biti Ljubljana, a Olimpiji će sutra pokušati da se revanširaju za poraz od 0:4 u prijateljskom meču igranom na Gradskom stadionu u gradu na Vrbasu.

Ovo će biti još jedna odlična provjera za četu Darka Vojvodića koja će se u nastavku sezone boriti za titulu prvaka Republike Srpske koja donosi povratak u BHT Premijer ligu BiH.

Borac je u dosadašnjem toku priprema odigrao pet kontrolnih utakmica i savladao  je Metalege (2:0), rumunskog trećeligaša Čekzerede (1:0), ruskog superligaša Ahmata iz Groznog (2:1), te ukrajinskog premijerligaša Arsenala iz Kijeva (1:0), a jedini remi zabilježen je u susretu sa bugarskim prvoligašem Vitošom (2:2).

Meč sa Olimpijom će biti generalna probu pred nastavak sezone, a prvi ispit "crveno-plave" čeka već 27. februara kada je na programu prvi meč četvrtfinala Kupa BiH. Prvu Ligu RS Borac će nastaviti 9. ili 10. marta, kada će gostovati u Istočnom Sarajevu ekipi Slavije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije