Fudbal

Božović: Nije gotovo, ali nas je u Beogradu teško dobiti

Božović: Nije gotovo, ali nas je u Beogradu teško dobiti
Božović: Nije gotovo, ali nas je u Beogradu teško dobiti

RAZGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović, poslije remija protiv Ludogoreca u Razgradu 2:2, rekao je da još ništa nije gotovo, da su šanse i dalje 50:50, ali da je njegov tim teško pobijediti pred 40 ili 50.000 navijača na Marakani.

"Teška utakmica, kao što smo i očekivali jer je Ludogorec izvanredna ekipa.U prvom poluvremenu nismo uspjeli da napravimo ništa, ali nismo navikli da igramo na ovako brzoj podlozi i trebalo nam je vremena da se oslobodimo. U drugom poluvremenu bilo je malo bolje, napravili smo par šansi, dali dva gola i šteta je što smo naivno primili drugi gol", izjavio je Božović na konferenciji za medije.

On je otkrio šta je igračima rekao na poluvremenu.

"U poluvremenu sam rekao sam igračima da počnemo da igramo, da nam pas ne ide, da se ne plašim da izgubimo, ali da je bolje da nešto probamo."

Prema njegovim riječima, i u revanšu će se voditi velika borba.

"Sigurno nas čeka velika borba, ali nas na Marakani nije lako pobijediti. Očekujem da poslije ovog rezultata bude 40-50 000 ljudi na Marakani".

Na pitanje, da li je na kraju zadovoljan rezultatom Božović je priznao:

"Kod 1:0 bio bih zadovoljan,ali kada smo poveli 2:1, trebalo je da izdržimo do kraja. Žao mi je zbog drugog gola. Bolje da su nam ga dali iz nekog udarca, nego tako naivno", zaključio je Božović i dodao da je od Kataija očekivao dobru igru, kao i da Gelor Kanga može još bolje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije