Fudbal

Buskets: Fudbal bolji od seksa

Buskets: Fudbal bolji od seksa
Buskets: Fudbal bolji od seksa

BARSELONA - Vezista Barselone Serhio Buskets rekao je prilikom gostovanja u španskom TV šou-programu "El Hormiguero" da više voli fudbal od seksa, jer sreća koju taj sport donosi traje duže.

"Fudbal je bolji od seksa. Sreća zbog fudbala traje barem tri ili četiri dana. Od seksa, sa druge strane, lijepo ti je tek koji minut", izjavio je španski reprezentativac, koji je u dugogodišnjoj vezi sa Italijankom Elenom Galerom Moron.

Buskets je upozorio da život profesionalnog fudbalera nije lak, posebno poslije poraza, iako je Barselona prošle sezone osvojila triplu krunu - prvenstvo, Kup kralja i Ligu šampiona.

"Poslije loše utakmice samo želiš da dođeš kući, zalupiš vrata i ne izlaziš tri ili četiri dana. Navijači nas ne vrijeđaju poslije poraza, ali podsjećaju da niste imali dobar dan", objasnio je Buskets.

Odlični vezista se zatim osvrnuo na slučaj golmana Mančester junajteda Davida de Hee, koji nije uspio da kompletira transfer u redove najvećeg rivala, madridskog Reala.

"Djelovalo je da je dogovor postignut, ali igrači su ti koji pate zbog neizvjesne budućnost. Bio je spreman da Mančester zamijeni Madridom, ali u svakom slučaju biće srećan ako ostane u Junajtedu", nagolasio je Buskets.

Buskets je za prvi tim Barselone debitovao 2008. godine i do sada je za tim sa "Nou Kampa" odigrao 331 utakmicu i postigao 12 golova. Osvojio je ukupno 20 trofeja, uključujući tri Lige šampiona i pet titula u Primeri, dok je sa Španijom bio prvak svijeta 2010. i Evrope 2012. godine. Za reprezentaciju svoje zemlje zabilježio je 77 nastupa i dva puta se upisao u strijelce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije