Fudbal

Čistka u Realu: Zidan otpisuje čak deset igrača?

Čistka u Realu: Zidan otpisuje čak deset igrača?
Foto: Real Madrid zvanični sajt | Čistka u Realu: Zidan otpisuje čak deset igrača?

Španski sportski dnevnik "Marca" proveo je anketu među navijačima Real Madrida koga bi željeli iduće sezone vidjeti u dresu Kraljevskog kluba. Španski mediji pišu da u Realu takođe kreće velika "čistka", a otkaz se sprema za čak deset igrača.

U anketi je učestvovalo više od 200.000 navijača Kraljevskog kluba koji su trebali izabrati po jednog napadača, plejmejkera, defanzivnog veznog, te odbrambenog igrača, a uvjerljivo su pobijedili Kilijan Mbape, Eden Azar, Pol Pogba i Matijs de Ligt, piše Hina.

Napadač francuskog prvaka PSŽ-a dobio je 79 odsto svih glasova, a pobijedio je ispred klupskog saigrača Brazilca Nejmara i napadača Totenhema Harija Kejna.

Na poziciji "desetke" više od 70 odsto glasova dobio je vezni igrač belgijske reprezentacija i Čelsija Eden Azar ispred Totenhemovog Kristijana Eriksena.

Za zadnjeg veznog navijači najtrofejnijeg evropskog kluba žele igrača Mančester Junajteda Pola Pogbu, a za odbrambenog igrača De Lihta iz Ajaksa.

Nakon sezone za zaborav u kojoj Real neće osvojiti niti jedan trofej na Santijago Bernabeu kreće rekonstrukcija.

Prema pisanju španskih medija, Florentino Perez i Zinedin Zidan će se zahvaliti čak desetorici među kojima su Karim Benzema, Garet Bejl, Toni Kros, Marselo, Isko, Kejlor Navas…

Upitna je i budućnost Matea Kovačića i Hamesa Rodrigeza koji će se na koncu sezone vratiti u Madrid sa pozajmice u redovima Čelsija i Bajerna, prenosi "Radiosarajevo.ba".

Najbolji igrač svijeta u protekloj godini Luka Modrić nedavno je postigao sporazum s Real Madridom oko produženja ugovora za dodatnu sezonu, do ljeta 2021. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije