Fudbal

Čovjek koji je pustio dron u Beogradu kupio je kartu za utakmicu protiv Srbije (FOTO)

Čovjek koji je pustio dron u Beogradu kupio je kartu za utakmicu protiv Srbije (FOTO)
Čovjek koji je pustio dron u Beogradu kupio je kartu za utakmicu protiv Srbije (FOTO)

Ismail Morina, čovjek koji je odgovoran za puštanje drona sa zastavom "Velike Albanije" domogao se karte za meč u Elbasanu, uprkos tvrdnji Fudbalskog saveza Albanije da će njemu biti strogo zabranjen pristup stadionu.

Samozvani vođa albanskih navijača "Balista" pohvalio se na svom Fejsbuk profilu u kratkom video snimku da je uspio da kupio ulaznicu za meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. On je jasno pokazao kartu koja se čak vodi na njegovo ime i time pobio tvrdnje čelnika albanske federacije da neće moći da prisustvuje utakmici.

Uprkos tome albanska policija tvrdi da posjedovanje te karte ne znači da će on moći da uđe na stadion, jer će morati da prođe tri kontrole. Međutim, ako imamo u vidu kako se skrivao šest sati prilikom prethodnog poduhvata u Beogradu i da je veoma vješt, sumnjamo u to da se neće naći na tribinama "Elbasan arene".

Za to će sigurno imati i pomoć ekstremnih navijača koji se nalaze u njegovoj grupi i koji ga poslije nereda koje je njegov dron izazvao u Beogradu smatraju herojem i učiniće sve da bi ga ubacili na stadion.

Podsjetimo da je generalni sekretad FS Albanije Ilir Šuljaku prije nekoliko dana tvrdio da Morina 1000 odsto neće moći ni da se približi mjestu odigravanja duela između albanske i srpske reprezentacije.

(NN/Espreso.rs) 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije