Fudbal

Denisov: Hulk je drugorazredna zvijezda

Denisov: Hulk je drugorazredna zvijezda
Denisov: Hulk je drugorazredna zvijezda

Kažnjeni fudbaler ruskog Zenita Igor Denisov rekao je da je novi napadač tog kluba Hulk drugorazredna zvijezda i da ne može da se poredi sa najboljima na svijetu.

"Razumio bih da smo doveli Lionela Mesija ili Andresa Inijestu, jer oni vjerovatno zaslužuju toliki novac. U redu, doveli smo nekoliko dobrih igrača u ljetnom prelaznom roku, ali da li su oni zaista toliko bolji od ostatka ekipe da bi zarađivali tri puta više", zapitao se 28-godišnji Denisov, koji je i kapiten reprezentacije Rusije.

Denisov je nedavno zatražio povećanje plate, a kao odgovor dobio je prebacivanje u mladi tim Zenita. Slična stvar desila se i vodećem strijelcu prvenstva Rusije Aleksandru Keržakovu.

"Zenit je već imao u timu momke koji su osvojili podjednak broj titula kao i momci koji su ljetos pojačali klub", poručio je Denisov. Klub iz Sankt Peterburga je ljetos doveo Hulka iz Porta i Aksela Vitsela iz Benfike, a obojica su plaćena po 40 miliona evra. Hulk će, prema tvrdnjama ruskih medija, godišnje zarađivati oko 6,5 miliona evra, a Vitselu će pripasti upola manja svota.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije