Fudbal

Di Marija: Ponosan sam na odluku da pređem u Junajted

Di Marija: Ponosan sam na odluku da pređem u Junajted
Di Marija: Ponosan sam na odluku da pređem u Junajted

MANČESTER - Najskuplji fudbaler u istoriji britanskog fudbala Anhel Di Marija rekao je danas da za njegov prelazak u Mančester Junajted povod nije bio novac, već igranje u najvećem engleskom klubu.

Argentinski vezista je ljetos prešao iz Reala u engleski tim za 75 miliona evra, iako Junajted ove sezone ne igra u evropskim takmičenjima.

"Imao sam nevjerovatno dobar osjećaj da ću učiti dobru stvar prelaskom u Junajted. Ponosan sam na sebe i na odluku da dođem u najveći engleski klub. Ne mogu riječima da opišem koliko sam bio srećan kada sam potpisao ugovor. Klub mi je povjerio dres sa brojem sedam, a poznato je ko je sve nosio taj broj u istoriji. Junajted je savršen klub za mene", rekao je Di Marija za Miror.

Trener Reala Karlo Anćeloti izjavio je da je jednini razlog odlaska Di Marije bio bolji finansijski uslovi, pošto madridski tim nije želio da mu ponudi novi ugovor sa većim primanjima.

Di Marija je do sada za "crvene đavole" u Premijer ligi odigrao pet utakmica, postigao tri gola i zabilježio tri asistencije.

Tokom karijere igrao je još za Benfiku i Rosario, dok je za reprezentaciju Argentine nastupio 53 puta i dao 11 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije