Fudbal

Djevojka fudbalera Sitija oduševila Ostrvo

Djevojka fudbalera Sitija oduševila Ostrvo
Foto: Instagram | Djevojka fudbalera Sitija oduševila Ostrvo

Prošlogodišnje pojačanje Mančester Sitija Bernardo Silva u posljednje vrijeme igra sve bolje i polako opravdava status igrača vrijednog oko 50 miliona evra.

Sjajni portugalski veznjak nije toliko eksponiran kao drugi igrači na Ostrvu, baš kao ni njegova djevojka Alisija Verando.

Upravo je Alisija oduševila znatiželjne Engleze. Ona je model, kao i većina djevojaka fudbalera, ali ono što je fasciniralo englesku javnost je da, osim što je lijepa, posjeduje i dvije fakultetske diplome. Alisija je rođena u Monte Karlu, a diplomirala je na kalifornijskom državnom univerzitetu Fullerton iz oblasti međunarodnog poslovanja 2015. godine.

Godinu dana kasnije dodala je još jednu diplomu poslovne administracije iz menadžmenta iz poslovne škole "Skema" u Francuskoj.

Bilo je to u istoj godini kada je upoznala fudbalera koji je u to vrijeme sa velikim uspjehom nosio dres Monaka, a u kojem je ova Francuskinja portugalskog porijekla radila kao pripravnik. Na Instagramu Alisa opisuje zdravlje i fitnes kao najvažnije stvari u životu, a na ovoj društvenoj mreži je prati oko 20.000 sljedbenika.

Nekoliko atraktivnih fotografija Verandove zaludjelo je ostrvske medije, te s pravom smatraju da zvijezda "građana" kraj sebe ima savršenu ženu, ističući prije svega njen intelekt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije