Fudbal

Džeko od sutra Rimljanin, Željezničaru milion i po KM

Džeko od sutra Rimljanin, Željezničaru milion i po KM
Džeko od sutra Rimljanin, Željezničaru milion i po KM

Saga o prelasku kapitena Bosne i Hercegovine Edina Džeke iz Mančester sitija u Romu vjerovatno će biti okončana u ponedjeljak, prenose italijanski mediji.

Napadač Mančester Sitija će od ponedjeljka biti fudbaler "vučice" za sumu od 23 miliona evra plus bonuse, objavili su ugledni sportski listovi u Italiji.

Prema navodima medija, dogovor između Sitija i Rome je postignut iako su Rimljani nudili 20 miliona, a Englezi tražili sumu od 10 miliona više.

"Građani" i Italijani su se "našli" na iznosu od 23 miliona evra i Džeko će od ponedjeljka navodno postati i zvanično centarfor Rome.

Ukoliko se ova vijest pokaže kao istinita, razloga za zadovoljstvo imaće i sarajevski Željezničar jer će na ime tog transfera zbog UEFA solidarnosti naplatiti 805.000 evra odnosno više od milion i po KM.

Dnevnik "Republika" piše da je Džeko već izabrao vilu u "vječnom gradu" uz pomoć Miralema Pjanića, koji će mu uskoro postati saigrač i komšija.

Treba napomenuti da je Džeko u subotu postigao gol, najvjerovatnije posljednji u dresu Mančester Sitija u porazu od Štutgarta (4:2) u pripremnoj utakmici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije