Fudbal

Džerard i Lampard: Bajern je zaslužio više

Džerard i Lampard: Bajern je zaslužio više
Foto: Ilustracija | Džerard i Lampard: Bajern je zaslužio više

Stiven Džerard i Frenk Lampard, bivše fudbalske zvijezde, slažu se u tome da Real Madrid nije skroz zaslužio da prođe Bajern u polufinalu Lige šampiona.

"Kraljevski klub" slavio je ukupnim rezultatom 4:3, a na revanš meču desilo se nekoliko spornih detalja.

Džerard i Lampard, legende Liverpula i Čelsija, gostovali su na televiziji "BT Sport" i imali su šta da kažu o izdanju Reala, kao i o šansama Liverpula, koji doduše još nije prošao dalje, u finalu.

"Ogroman je uspjeh igrati tri finala za redom, ali Real nije bio posebno dobar. Konstantno su se gubili pozadi i znam da će Bajern mnogo žaliti ovaj meč. Bili su dominantni u obje utakmice i mnogo bolji tim, po mom mišljenju. Real bi trebalo da se plaši, pogotovo jer imaju velike problemime na bekovima", rekao je Džerard.

Lampard dijeli mišljenje da je Bajern bio bolja ekipa tokom dvomeča, kao i da je ovo najgore izdanje Madriđana otkad su pod vođstvom Zinedina Zidana. 

"Bajern je bio fantastičan. Svi znamo kako je to kada znate da ste zaslužili više, to je najgori osjećaj u fudbalu. Liverpul je dao najviše golova u grupnoj fazi, a tako su nastavili i u nokaut fazi. Ako nastave sa ovakvom igrom mogu da osvoje cijelo takmičenje", rekao je Lampard.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije