Fudbal

Erekcija kriva za lošu igru Ronalda?

Erekcija  kriva za lošu igru Ronalda?
Erekcija kriva za lošu igru Ronalda?

Kristijano Ronaldo, reprezentativac Portugala, nije pružio odličnu partiju samo protiv Holanđana u 3. kolu Grupe B, već j, prema pisanju jednog portugalskog medija, to učinio i sa prostitutkom, pošto njegova vjerenica Irina Šajk zbog obaveza nije mogla da dođe u Ukrajinu.

I najbolji sportisti imaju "male" probleme koji ih sprečavaju da na borilištu pokažu sve "čime raspolažu". Zvijezda evropskog, svjetskog i posebno portugalskog fudbala razočarao je mnoge igrama u prve dvije utakmice na Evropskom prvenstvu Poljskoj i Ukrajini. "Istraživači" su došli i do uzroka loših partija.

Prema tvrdnjama lokalnog dnevnika "Žurnal oudijens", igrač Real Madrida je imao seksualnih problema. On je dan prije početka završne kontinentalne smotre dobio erekciju koja se nekoliko dana nije "smanjivala". Ovaj psihološki problem je, navodno, u osnovi razlog za loše odigrane prve dvije utakmice u grupi.

Čeka se reakcija pripadnica "Femena", koje protestuju protiv prostitucije u Ukrajini tokom EP

Očigledno da je sve u najboljem redu bilo u duelu protiv Holandije, pa je Ronaldo "opušteno" mogao da igra na visokom nivou. Uostalom, sa dva gola "lale" je poslao kući, a svoj tim odveo u četvrtfinale. Novinari spomenutog lista išli su toliko daleko da su sugerisali da određenu krivicu snosi i njegova vjerenica Irina Šajk, koja zbog modnih obaveza nije bila u mogućnosti da dođe u Ukrajinu.

Portugalski mediji tvrde da ona treba da snosi najveću krivicu što je Ronaldo morao da koristi usluge lokalne prostituke i tako staviti na kocku prolaz svog nacionalnog tima. Biće svakako zanimljivo vidjeti reakciju feminističke grupe "Femen", koja je protiv prostitucije u Ukrajini tokom prvenstva Starog kontinenta.

Sada kada je sve prošlo očekuje se da napadač "kraljevskog kluba" povede svoju ekipu do polufinala. Prepreka Portugalcima na putu među četiri najbolje selekcija Starog kontinenta je ekipa Češke. Ovaj susret četvrtfinala igra se sutra u Varšavi sa početkom od 20.45. (Agencije)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije