Fudbal

FK Radnik Bijeljina oglasio se povodom pisanja medija o predsjedniku kluba

FK Radnik Bijeljina oglasio se povodom pisanja medija o predsjedniku kluba
Foto: Ilustracija | FK Radnik Bijeljina oglasio se povodom pisanja medija o predsjedniku kluba

BIJELJINA - Upravni odbor FK Radnik Bijeljina objavilo je saopštenje za javnost povodom pisanja pojedinih medija o predsjedniku kluba Mladenu Krstajiću.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Mi, članovi Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnik Bijeljina, užasnuti smo pisanjem pojedinih portala vezano za našeg predsjednika kluba Mladena Krstajića i s tim u vezi se obraćamo široj sportskoj javnosti, istine radi.

Teško je naći prave riječi koje bi se upotrijebile da se da odgovor na brutalno izrečene laži na račun našeg predsjednika Mladena Krstajića. Šta je pozadina i ko su nalogodavci takvog lažnog pisanja, da li je meta Mladen Krstajića ili pak klub na čijem je čelu?

Znamo da mnogima smetaju rezultati Radnika otkako je Krstajić na čelu klub, ali otkuda tolika drskost i količina laži i mržnje koja je usmjerena ka Krstajiću i Radniku.

Dolaskom na čelo Radnika upalio je svijetiljku u mraku bosansko-hercegovačkog fudbala.

Osvijetlio je put i pokazao je kako se može i sa malim klubom daleko dosegnuti, ne ugrožavajući nikoga. Bijeljina je postala sredina za primjer kako se trebaju organizovati utakmice, kako se odnositi prema sportskom rivalu, kako se radovati i kako tugovati a ostati dostojanstven.

Mi članovi Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnik smo ponosni što imamo za predsjednika veliko sportsko ime bivše nam države. Ljudsku i sportsku veličinu koju nema nijedan klub u regionu.

Smeta li to kome?

Očito da smeta ljudima koji nisu u stanju da otkriju svoj identitet, nego se kriju i upućuju otrovne strelice iz zasjede nekih portala, sijući mržnju i netrpeljivost među ljudima.

Kome to treba?

Onima koji ne žele gledati naprijed, koji bi se stalno vraćali u prošlost.

Mi idemo naprijed i gledamo u budućnost zajedno sa našim predsjednikom Mladenom Krstajićem, koji je Bijeljini a i širem regionu donio nadu u bolje sutra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije