Fudbal

FSS se zahvalio Paunoviću i ponudio mu novi posao

FSS se zahvalio Paunoviću i ponudio mu novi posao
FSS se zahvalio Paunoviću i ponudio mu novi posao

Beograd - Fudbalski savez Srbije (FSS) upriličio je danas koktel u čast selektora šampiona sveta sa Novog Zelanda Veljka Paunovića, koji uskoro započinje klupsku karijeru, ali i ponudio mu da istovremeno obavlja funkciju koordinatora između A i mlade selekcije.

"Momci su stasali, idu dalje svojim karijerama, pa tako i ja. Bio je momenat za iskorak i ostajem pri tom stavu da želim da gradim klupsku karijeru. O ponudi ću razmisliti, interesantna je, stojim na rasplaganju FSS, želim da pomognem i u narednih nekoliko dana doneću odluku. Želim da se ovdašnji fudbal učvrsti na pravim vrednostima", rekao je Paunović novinarima na koktelu u FSS.

Predsjednik FSS Tomislav Karadžić priznao je da je želja svih bila da Paunović preuzme mladu selekciju i još jednom mu se zahvalio na svemu što je uradio.

"Ljudi i treneri kao što je on potrebni su Savezu, ali u životu se ne poklapaju želje i planovi. Stavio nam je do znanja da ima druge planove, nismo želeli da utičemo na njegove ciljeve. Žao nam je, ali do petka smo mu dali rok da odgovori, FSS mu neće praviti smetnju, ali nadamo se pozitivnom odgovoru", istakao je Karadžić i najavio da će u petak biti imenovan novi selektor mlade reprezentacije.

Kada je u pitanju A tim, prema njegovim rečima, Radovan Čurčić ima ugovor do 2018. godine i maksimalnu podršku.

""Imamo pravac i put. Čurčić je sjajan trener i čovek i držaćemo se odluke da radi taj posao. Sve ostalo su neozbiljne spekulacije i vreme dokonih i bezposlenih ljudi", zaključio je Karadžić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije