Fudbal

Fudbaler Partizana prekinuo post Fudbaler Partizana prekinuo post

Fudbaler Partizana prekinuo post

Fudbaler Partizana prekinuo post
Fudbaler Partizana prekinuo post Fudbaler Partizana prekinuo post

Fudbaler Partizana Nikola Ðurđić rekao je danas da osjeća veliko olakšanje poslije prekida posta i gola protiv niškog Radničkog (1:1) u 13. kolu Superlige, ali i žal što njegov tim nije zabilježio pobjedu.

Ðurđić je ljetos došao među crno-bijele kao pojačanje iz njemačkog Augzburga, ali je tek u svojoj 13. utakmici u svim takmičenjima upisao prvenac.

"Osećam se kao da sam skinuo najmanje 10 kilograma sa leđa. Drago mi je da sam prekinuo užasnu seriju, ali je opet moj gol u senci izgubljenih bodova i ostaje veliki žal što se nismo Crvenoj zvezdi približili na četiri boda", rekao je Ðurđić za klupski sajt.

On je dodao da mu na psihološkom planu mnogo znači pogodak i da sada očekuje da uđe u golgetersku seriju.

"Sigurno da su mi značile asistencije, pogotovo ona u derbiju, ali sam svestan sam da sam ovde doveden zbog golova i ne bežim od odgovornosti za svoje promašaje do sada".

Ðurđić je priznao da je mislio da njegovom postu nije bilo kraja, iako je imao veliku želju.

"Mislim da imam tri ili četri poništena gola zbog ofsajda, i protiv Radničkog su mi poništena dva. Upravo me ta prevelika želja za golom vodi da sam uvek za korak u ofsajdu", rekao je bivši reprezentativac Srbije i dodao da pobjeda u Kupu protiv Žarkova ne smije da se dovede u pitanje.

Partizan u utorak gostuje Žarkovu na stadionu Rada na Banjici od 13 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije