Fudbal

Fudbaleri odmaraju od naporne sezone: Kasiljas u Madridu, Falkao na grčkim ostrvima

Fudbaleri odmaraju od naporne sezone: Kasiljas u Madridu, Falkao na grčkim ostrvima
Fudbaleri odmaraju od naporne sezone: Kasiljas u Madridu, Falkao na grčkim ostrvima

Dok većina navijača i medija širom svijeta još sumira učinak svojih timova i idola u ovoj sezoni, mnoge fudbalske zvijezde već su se prepustile čarima odmora nakon naporne sezone.

Golman Porta Iker Kasiljas odmara se u Madridu, gdje je proveo čak 25 godina karijere u dresu Reala. U utorak je uživao u večeri sa svojom suprugom, poznatom TV voditeljkom Sarom Karbonero.

Dok Mančester junajted ne žali novac i sprema se da ponudi Antoanu Grizmanu 14 miliona evra godišnje ukoliko odluči da napusti Atletiko Madrid i pojača "crvene đavole", Francuz uživa u SAD. Kao prvu destinaciju za odmor Grizman je izabrao grad rokenrola Klivlend, gdje je uživao u utakmici finalne serije Istočne konferencije NBA lige između Klivlenda i Bostona.

Kolumbijac iz Real Madrida Hames Rodrigez prethodnog vikenda je osvojio prvenstvo Španije, a pauzu za pripreme finala Lige šampiona sa Juventusom iskoristio je da skokne do Ibice.

Kapiten Monaka Radamel Falkao nakon titule u Francuskoj sa porodicom uživa na Škorpionskim ostrvima u Grčkoj. U Grčkoj je i napadač Sanderlenda koji poslije ispadanja "crnih mačaka" iz Premijer lige sa suprugom Erin rane liječi na Santoriniju. Stasiti napadač Vest Hema Endi Kerol se odmara u Italiji sa vjerenicom Bili Maklou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije