Fudbal

Golman Liverpula matiran: Od Ajanti nema odbrane

Golman Liverpula matiran: Od Ajanti nema odbrane
Foto: Ilustracija | Golman Liverpula matiran: Od Ajanti nema odbrane

Golmanu Liverpula, Lorisu Karijusu (25) cvjetaju ruže u posljednje vrijeme. Uspio je da se izbori za mjesto prvog golmana "Redsa", na posljednja dva meča uspio je da sačuva mrežu, a čini se da mu ide dobro i na privatnom planu.

Naime, njemački golman viđen je u društvu zanosne plavuše, modelom donjeg rublja, Ajanti Rouz (26). Njih dvoje su primjećeni dok su išli u šoping, što je rezultiralo da ih Englezi proglase novim parom na Otoku.

Od ranije je poznato da Karius važi za velikog zavodnika, s obzirom da je bio u vezi sa ljemačkim ljepoticama Pamelom Reif i Anali Alpert.

S druge strane atraktivna Rouz je nedavno izašla iz veze sa sinom legendarnog fudbalera Mančester Junajteda Džordža Besta, Kalumom. Na Instagramu je pratio preko 65.000 fanova, a navijači Liverpula se nadaju da će je uskoro vidjeti i na kultnom Enfildu.

Ajanti je poznato lice na Otoku,s obzirom da je učesvovala u poznatom TV šou "Made in Cheslea", kao i muzičkom spotu Oli Mursa. Posljednjim fotografijama Britanka je pokazala zašto slovi za jedan od najtraženijih modela u svojoj zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije