Fudbal

Golman Pazara u Kliničkom centru

Golman Pazara u Kliničkom centru
Golman Pazara u Kliničkom centru

Golman Novog Pazara Mladen Živković, prebačen je prvo u Opštu bolnicu u tom gradu, a potom transportovan u Klinički centar Srbije.

Živković je povrijeđen u duelu Novi Pazar - Crvena zvezda pošto je na njega startovao napadač gostiju Predrag Sikimić.

"Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. Iako smo u prvi mah sumnjali da ima i frakturu lobanje, skener je pokazao drugačije. Ipak, povrede su ozbiljne i zbog toga je morao da bude prebačen za Beograd gdje će mu biti uradjena hirurška intervencija", rekao je fizioterapeut Novopazaraca Jasmin Džogović.

Fizioterapeut Novog Pazara dodao je i da je zbog velikih podliva u blizini oka, Živkoviću urađen oftalmološki pregled i da za sada nema oštećenja vida.

Napadač Crvene Zvezde Predrag Sikimić je u pokušaju da dođe do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povredio ga. On je zbog tog neopreznog starta dobio crveni karton, a dok je napuštao teren došlo je do burne reakcije navijača domaćih zbog čega je utakmica bila prekinuta dvadesetak minuta.

Utakmica sedmog kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde završena je pobjedom gostiju 4:1.

Fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić posjetio je golmana Novog Pazara Mladena Živkovića, koji je poslije duela sa njim na današnjoj utakmici završio u bolnici. Dvojica fudbalera su se rukovali.

Sikimić, koji je sa Živkovićem igrao u Smederevu prije nekoliko sezona, nije se vratio sa ekipom u Beograd, već je ostao u Pazaru kako bi obišao povrijeđenog nekadašnjeg saigrača.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije