Fudbal

Gomes: Želi me "Barsa", neka, hvala

Gomes: Želi me "Barsa", neka, hvala
Gomes: Želi me "Barsa", neka, hvala

FIRENCA - Napadač Fiorentine Mario Gomes rekao je da želi da ostane u Firenci i da čak ni Barselona ne bi mogla da ga natjera da promijeni mišljenje.

Njemački fudbaler je postigao devet golova na 24 utakmice u svim takmičenjima ove sezone pošto se vratio poslije povrede.

Gomes je istakao da je srećan u redovima "viole" i tako demantovao navode da bi mogao da napusti klub na kraju sezone.

"Želi me Barselona? To me ne interesuje, jer želim da ostanem u Firenci. Došao sam u Fiorentinu da bih osvajao trofeje, imam svoj cilj, koji još nisam ostvario", rekao je Gomes.

Fiorentina se plasirala u četvrtfinale Lige Evrope, a takođe ima i prednost od 2:1 u odnosu na Juventus pred revanš u Kupu Italije. Gomes zbog toga vjeruje da njegov tim može na sjajan način da završi sezonu, donosi B92.

"Jedino je sigurno da nećemo osvojiti Skudeto. Naš cilj je da idemo na pobjedu na svakoj utakmici, posebno u Ligi Evrope i Kupu, a kada stignete do finala imate 50 odsto šanse za pobjede. Moraćemo da damo sve od sebe da bismo osvojili Kup. Čak i kada ostvarite male pobjede, kao što je ona nad Romom, navijači rade sjajne stvari, tako da mogu da zamislim šta će biti ako osvojimo neki trofej", naglasio je Gomes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije