Fudbal

Hajduk testira "Željine" nade

Hajduk testira "Željine" nade
Foto: N.N. | Hajduk testira "Željine" nade

Mladi fudbaleri sarajevskog Željezničara sutra naveče će protiv vršnjaka iz splitskog Hajduka imati generalnu probu pred predstojeći susret omladinske UEFA Lige prvaka.

Pulene trenera Omera Joldića 7. februara na "Grbavici" očekuje prva utakmica trećeg kruga omladinskog evropskog klupskog takmičenja protiv fudbalera Atlitiko Madrida, koje će večeras odglumiti "bili".

"Najbitnije je da se što bolje pripremimo za Atletiko i i da ne bude povreda. za sada sve ide pom planu, ekipa ima potrebno samopouzdanje i siguran sam da će svi momci dati svoj maksimum kada bude najpotrebnije", rekoa je Joldić.

Juniori Željezničara u Makarskoj se pripremaju za meč omladinske Lige prvaka. Prošlog vikenda odigrali su već dvije pripremne utakmice i ubilježili isto toliko pobjeda. Protiv seniora Mladosti iz Prološca slavili su rezultatom 1:0, dok su juniore Uranije nadigrali sa 5:0.

"Pripreme u Makarskoj prolaze u najboljem redu. Protiv Mladosti Proložac igrala je ekipa na koju računam za Atletiko i bio je to odličan test. Vrijeme nam je idealno imamo odlične terene, a igrali smo i protiv juniora Uranije. Utakmicu su igrali više momci koji su dan ranije imali manju minutažu", dodao je Joldić.

U prva dva kruge omladinske UEFA Lige prvaka "plavi" su eliminisali Ludogorec i Lokomotivu iz Zagreba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije