Fudbal

Ibra popio šamar

Ibra popio šamar
Ibra popio šamar

Teško se sjetiti kada je neko fizički uzvratio Zlatanu Ibrahimoviću koji je nerijetko znao da nasrne ne samo na protivničke igrače, nego i na saigrače. Upravo to je uradio Rio Mavube, koji je ošamario napadača PSŽ-a.

Šveđanin u karijeri ima mnogo izleta kada je u pitanju udaranje i vrijeđanje fudbalera, ali sigurno nije očekivao da će nokaut doživjeti od omalenog kapitena Lila. Tokom utakmice PSŽ-a i Lila (2:2) Ibrahimović je s dvije ruke odgurnuo Mavubu, ali sigurno nije računao da će uslijediti reakcija s druge strane.

Mavuba, inače visok 172 centimetra, okrenuo se i bez pardona nasrnuo na reprezentativca Švedske. Nije se uplašio gorostasnog napadača "prinčeva", koji je visok 195 centimetara, nego ga je uhvatio za lice, a Ibrahimović je završio na podu. Sudija je bio blizu igrača, što je Šveđanin namjeravao da iskoristi pa je njegov pad bio malo teatralan, a jedan i drugi su dobili po žuti karton.

Ibrahimović je do sada u svim klubovima u kojima je igrao imao problema sa saigračima, a nerijetko je znao i da teroriše protivnike, ali ovo je prvi put da mu je neko uzvratio.

Rezultati 19. kola: Olimpik Marselj - Bordo 2:2 (Romao 73, Žinjak 74 - Žusi 34, Moris Beli 66) Lorijen - Lion 2:2 (Abubakar 60, Traore 90 - Grenije 21, Gomis 49) Pari Sen Žermen - Lil 2:2 (Ibrahimović 36, Baša 72 autogol - Mavuba 44, Kalu 53 penal) Poredak: PSŽ 44, Monako 41, Lil 40, Bordo 31...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije