Fudbal

Ibrahimović: Već sam odlučio gdje ću, ostalo je još da pritisnem dugme

Ibrahimović: Već sam odlučio gdje ću, ostalo je još da pritisnem dugme
Ibrahimović: Već sam odlučio gdje ću, ostalo je još da pritisnem dugme

Zlatan Ibrahimović (34), trenutno jedan od najtraženijih fudbalera na svijetu, rekao je da je odavno donio odluku vezanu za svoju budućnost, ali nije želio da otkrije gdje će igrati naredne sezone. Dodao je da se sve zna i da je samo ostalo da pritisne dugme.

Ibrahimović je čvrsto odlučio da napusti Pari Sen Žermen, a odmah po saznanju te informacije svjetski mediji su počeli da ga sele iz kluba u klub.

"Budućnost je napisana. Svoj izbor sam napravio odavno, ostalo je još da pritisnem dugme", rekao je Ibrahimović, prenose britanski mediji.

Na pitanje je li njegov naredni klub Mančester Junajted, kratko je odgovorio: "Vidjećemo šta će se desiti."

Žoze Murinjo je glavni kandidat za dolazak na klupu Junajteda, a Ibrahimović je s njim imao priliku sarađivati u Interu. Zajedno su osvojili italijansku Seriju A.

"Murinjo je čovjek koji Mančester Junajted može vratiti u vrh. Imao sam fantastičan period radeći s njim, a hoćemo li ponovo sarađivati ne znam", zagonetan je Ibrahimović.

Iako su mu 34 godine Ibrahimović tvrdi da je on dokaz da su godine samo broj.

"Postoje konkretne ponude iz Premier lige, ali nikome nisam dao garancije. Ja sam dokaz da je starost samo broj. Sve je u tvojoj glavi. Ako nešto želiš da uradiš onda ćeš to uraditi", smatra švedski napadač.

Ibrahimović je tokom svoje sjajne karijere igrao za FF Malmo, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan i PSŽ. Odigrao je 677 utakmica u raznim takmičenjima i postigao 392 gola. Za reprezentaciju Švedske do sada je upisao 112 nastupa uz 62 pogotka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije