Fudbal

Ilić: Razmišljamo da zadržimo Jagodića

Ilić: Razmišljamo da zadržimo Jagodića
Ilić: Razmišljamo da zadržimo Jagodića

Nisam siguran da je odlazak Vlade Jagodića u ovom trenutku pravo rješenje. Razmišljamo da ga zadržimo, rekao je Draško Ilić, predsjednik FK Borac u ostavci te istakao da će čelnici kluba tek raspravljati o ostavci koju je ponudio trener Banjalučana.

Jagodić je u subotu nakon poraza od Drine iz Zvornika (0:1) ponudio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba i o tome su čelnici kluba trebali da raspravljaju večeras.

Iako prvi čovjek kluba ističe da još uvijek nije donesena konačna odluka vezana za Jagodića nezvanično saznajemo da će ostavka biti prihvaćena.

Ekipu bi tokom reprezentativne pauze na mini pripremama u Drvaru trebao da vodi Zoran Dragišić, dosadašnji pomoćni trener, a kao kandidati za novog šefa struke spominju se Borče Sredojević, Branimir Tulić i Velimir Stojnić. Osim bez Jagodića "crveno-plavi" bi u nastavak sezone nakon reprezentativne pauze mogli da uđu bez kapitena Aleksandra Subića koji je blizu transfera u Partizan.

Delegacija Banjalučana koju čine Ilić i Robert Zrilić, direktor Borca danas bi trebala da boravi u Beogradu gdje bi trebala da vodi pregovore oko transfera. to je kraj teksta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije