Fudbal

Inter želi Rodrigesa, Pepea, Di Mariju

Inter želi Rodrigesa, Pepea, Di Mariju
Inter želi Rodrigesa, Pepea, Di Mariju

Inter iza sebe ima još jednu razočaravajuću sezonu, a ambiciozni vlasnici iz Kine koji su jesenas preuzeli klub žele sve da nadoknade već u narednoj.

Kako prenose italijanski mediji, "Nerazuri" planiraju tri velika pojačanja na ljeto - dva iz Real Madrida i jedno iz Pari Sen Žermena.

Prvo se čeka dolazak novog trenera, a po svemu sudeći to bi trebalo da bude Lučano Spaleti.

Njegovi prioriteti za naredni prelazni rok su navodno štoper i plejmejker Reala Pepe i Hames Rodriges, te krilo PSŽ Anhel di Marija.

Pepeu na ljeto ističe ugovor, a teško je očekivati da će Real ponuditi 34-godišnjem Portugalcu ono što sigurno može dobiti u Milanu.

S druge strane, Rodriges je nezadovoljan statusom kod Zinedina Zidana, pa je realno očekvati i njegov odlazak, a problem Interu moglo bi da pravi interesovanje Mančester Јunajteda.

Što se tiče Di Marije, Argentinac je bio standardan kod Unaja Emerija i postigao je 13 golova, ali je bilo jasno da su na Parku prinčeva očekivali znatno više od njega.

Inter će novac za transfera pokušati da obezbijedi prodajom Marcela Brozovića, Evera Banege i Ivana Perišića, za koga se spekuliše da je na meti upravo PSŽ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije