Fudbal

Inzagi pred Sevilju: Vidjećemo za Milinković-Savića

Inzagi pred Sevilju: Vidjećemo za Milinković-Savića
Foto: N.N. | Inzagi pred Sevilju: Vidjećemo za Milinković-Savića

Trener fudbalera Lacija Simone Inzagi ljut je poslije loših rezultata, ali ne i igara, svojih izabranika u posljednje vrijeme.

Sevilja je u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope pokazala da je trenutno mnogo bolja od Lacija, a to bi trebalo da potvrdi i na svom stadionu u večerašnjem meču.

Lacio je u prvoj utakmici prve runde nokaut faze Lige Evrope poražen od Sevljie rezultatom 1:0 u Rimu, a sada ide na gostovanje u Španiju kako bi pokušao da preokrene stvari u svoju korist.

Između meča u Rimu i Andaluziji njegova ekipa je pretrpjela poraz i u Seriji A, i to od Đenoe sa 2:1.

"Kako se osjećamo? Ljuti smo. Igrali smo dobro u nedjelju (protiv Đenoe), ali takve utakmice moraju da se dobiju. Žalim za rezultatom, ali ne prikazanom igrom. Sada smo u Sevilji kako bi odigrali sjajnu utakmicu", rekao je Inzagi.

Simone je pričao o prvom meču odigranom u glavnom gradu Italije.

"Prvu utakmicu je odlučio kontranapad, a mi smo mogli do izjednačenja preko Marušića ili Koree. Igrali smo bolje u drugom poluvremenu, stvarali prilike... Sada moramo da postignemo dva gola".

Inzagi vjeruje da je hrabra i borbena igra ključ pobjede njegovog sastava, a ističe da stanje Sergeja Milinković-Savića još nije jasno.

"Moramo da budemo hrabri kako bismo preokrenuli stvari u našu korist. To nije bio slučaj ni u prvom meču ni protiv Đenoee, ali sada mora biti. Imam 19 igrača na raspolaganju. Milinković je mogao da igra i protiv Đenoe. Vidjećemo (sa njim) poslije treninga u srijedu", dodao je Inzagi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije