Fudbal

Jagodić: Iscijeđeni smo

Jagodić: Iscijeđeni smo
Jagodić: Iscijeđeni smo

Uspjeli smo u namjeri da ne primimo pogodak i zbog toga sam zadovoljan, ali sam nezadovoljan jer nismo ostvarili drugi cilj, a to je da postignemo gol, kazao je Vlado Jagodić, trener Borca, koji je, kao i prije nekoliko dana, opet remizirao sa Širokim Brijegom.

Bez golova je završen prvi meč polufinala Kupa BiH na Gradskom stadionu u Banjaluci, a domaćin je imao nekoliko izglednih prilika da ostvari bar minimalu prednost pred revanš 29. aprila, ali je realizacija zakazala.

"Ipak, kada se sve sabere, moram da budem zadovoljan jer je Široki Brijeg ekipa koja je u dosadašnjem toku sezone samo jednom poražena. Ovim neriješenim ishodom ništa nije gotovo i sigurno je da nas 29. aprila očekuje neizvjesna utakmica do samog kraja", kaže Jagodić i dodaje:

"Iako do tog meča ima još dosta vremena, sigurno je da ćemo se u narednom periodu fokusirati samo na taj duel jer je teško igrati na visokom niovu na dva fronta uz situaciju u kojoj se Borac nalazi. Igrači su iscijeđeni kao limun, ovaj ritam utakmica svaka tri dana je nemoguć."

Široki je u nekoliko navrata bio blizu da matira domaćina, ali nije uspio.

"Zadovoljni smo time što nismo primili pogodak, ali nezadovoljni time što ga nismo postigli, tako da će druga utakmica biti potpuno otvorena. Ipak, smatram da smo za nijansu kvalitetnija ekipa od Borca i sve ćemo napraviti da prođemo u finale", rekao je trener gostujuće ekipe Slaven Musa.

Tribine na Gradskom stadionu bile su poluprazne, a na istočnoj, gdje se tradicionalno okupljaju najvatreniji navijači Borca, popularni "Lešinari", nastala je gužva i naguravanje, koje se ubrzo pretvorilo u međusobnu tuču.

Vremena za odmor nema jer Borac ovog vikenda u 22. kolu BHT Premijer lige BiH dočekuju Slaviju, dok će Široki na neugodno gostovanje kod Veleža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije