Fudbal

"Jelen - fudbalski grad" počinje 16. juna

"Jelen - fudbalski grad" počinje 16. juna
Foto: N.N. | "Jelen - fudbalski grad" počinje 16. juna

U sklopu manifestacije "Jelen - fudbalski grad", koja počinje 16. juna, u Banjaluku stiže bivši evropski i svjetski šampion FK Crvena zvezda.

U periodu od 16. do 23. juna na Trgu Krajine biće održan Međunarodni turnir u uličnom fudbalu za mlađe uzraste pod nazivom "M:tel junior kup". Najbolje ekipe iz kategorije slobodno prijavljenih dobiće priliku da učestvuju u završnici turnira i da zaigraju protiv najboljih škola fudbala iz regiona. Među timovima koji su potvrdili svoje učešće, između ostalih, nalaze se i neke od najpoznatijih fudbalskih škola iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije, među kojima je i velikan Crvena zvezda.

Pored međunarodnog turnira i Jelen kupa, koji se održava tradicionalno već petu godinu zaredom, i to u čak šest gradova RS, na Trgu Krajine u Banjaluci, kao i u Gradišci i Bijeljini biće postavljena i oficijelna navijačka zona fudbalske reprezentacije Srbije, popularno nazvana "orlovo gnijezdo". U okviru oficijelne navijačke zone biće postavljen veliki led displej, gdje će se moći pratiti nastup "orlova" na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Uz navijačku atmosferu punu adrenalina, vrijednih nagrada, navijačkih rekvizita i WiFi zone, biće i direktno uključenje sa stadiona iz Rusije, kao i druženje sa poznatim sportistima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije