Fudbal

Juventus će produžiti saradnju s trenerom: Konteu novi ugovor

Juventus će produžiti saradnju s trenerom: Konteu novi ugovor
Juventus će produžiti saradnju s trenerom: Konteu novi ugovor

Generalni menadžer Juventusa Bepe Marota najavio je da će uprava kluba uskoro ponuditi novi ugovor treneru Antoniju Konteu.

Konte je na klupu Juventusa došao ljetos, a pod njegovim vođstvom tim iz Torina na 32 utakmice u prvenstvu nije doživio poraz. Sadašnji Konteov ugovor sa Juventusom ističe u ljeto 2013. godine.

"Pitanje produžetka saradnje sa Konteom je, u principu, stvar koja će ići po automatizmu. Imamo sjajnu saradnju sa njim. Konte je dio našeg dugoročnog projekta, veoma brzo ćemo riješiti to", kazao je Marota.

"Stara dama" trenutno ima bod više od drugoplasiranog Milana, a očekuje je i finale Kupa Italije s Napolijem.

Marota odbacio mogućnost produženja ugovora sa Del Pjerom

Marota je istovremeno odbacio mogućnost produženja ugovora s legendom kluba Alesandrom del Pjerom.

Čini se da Del Pjero (37) svojim golovima Interu i Laciju nije omekšao srca uprave torinskog kluba, te će, kako je bilo i najavljeno u novembru prošle godine, na ljeto napustiti Juventus.

"On je uzor svim naraštajima. Nema riječi kojima bi se moglo opisati koliko Del Pjero donosi klubu samo svojom pojavom. Pobjednici poput njega su rijetkost i nemoguće je naći njegovu zamjenu. Novi ugovor? Ne bavimo se time. Koncentrišemo se na sadašnjost i igrače koji će naše snove pretvoriti u stvarnost", rekao je Marota.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije